Vállalati felelősségvállalás

Legfőbb küldetésünk a jelen és a jövő innovatív elképzeléseinek támogatása, mellyel nagyban hozzájárulhatunk a hazai fenntartható és értékteremtő startup ökoszisztéma kialakításához.

Ambíciónk, hogy hozzájáruljunk a hazai vállalkozásalapítás ösztönzéséhez, a startup közösség és a piac edukálásához, a fiatal tehetségek kibontakozásához, valamint Magyarország hazai és nemzetközi versenyképességének növeléséhez. Napi munkánk során törekszünk az etikus és transzparens üzleti folyamatok követésére.

Effajta törekvéseink már önmagukban egy felelős és értékteremtő vállalat érdemeit testesítik meg, melyek mentén további olyan fontos fókuszpontokat jelöltünk ki, amik meghatározzák felelős vállalatunk mindennapi működését is.

Női szerepvállalás ösztönzése a startup világban

Hiszünk abban, hogy a siker és a sokszínűség kéz a kézben jár és, hogy a nők szerepe az innovációs ökoszisztémában nélkülözhetetlen. Stratégiai partnerségeinkkel igyekszünk megmutatni a nőknek a startup világot, mint lehetséges karrier utat és ösztönözni a női vállalkozások elindulását.

Fiatalok szemléletformálása, tehetségmenedzsment

Amellett, hogy a Hiventuresnél szívesen foglalkozunk a fiatal vállalkozók pro bono mentorálásával, mellette aktív szerepvállalók vagyunk olyan szakmai kezdeményezésekben, melyek támogatják és fejlesztik azokat a 21. századi készségeiket, melyek elengedhetetlenek a vállalkozói szemlélet kialakítása, és ami sikeres társadalmi és üzleti vállalkozás indításához vezet.

Fenntartható fejlődést támogató üzleti koncepciók felkarolása

Az ENSZ által megfogalmazott 17 fenntarthatósági célkitűzés égisze mentén elkötelezetten keressük azokat a projekteket, melyek pénzügyi stabilitás mellett, hosszú távú pozitív társadalmi és környezeti hatással is rendelkeznek.