Vállalati felelősségvállalás

Legfőbb küldetésünk, hogy növekedéshez és innovációhoz biztosítsunk forrást a hazai vállalkozások számára, így fejlesztve a teljes szféra versenyképességét. Támogatjuk a jelen és a jövő innovatív elképzeléseit, hozzájáruljunk a hazai vállalkozásalapítás ösztönzéséhez, a vállalkozói közösség és a piac edukálásához, a fiatal tehetségek kibontakozásához. Befektetőként új távlatokat nyitunk beruházások és fejlesztések megvalósításához és ösztönző finanszírozási környezetet teremtünk a fejlődéshez. Hisszük, hogy Magyarország hazai és nemzetközi versenyképességének kulcsa, hogy minél több tőkeerős vállalkozás jöjjön létre.

Napi munkánk során etikus és transzparens üzleti folyamatok mentén dolgozunk, termékparamétereink prudensek, befektetési mechanizmusunk kiszámítható.

Női szerepvállalás ösztönzése a startup világban

Hiszünk abban, hogy a siker és a sokszínűség kéz a kézben jár éppen ezért a nők szerepe az innovációs és a vállalkozói ökoszisztémában nélkülözhetetlen. Saját szervezésű programok és stratégiai partnerségek révén egyaránt arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb nő lásson lehetséges karrierutat a vállalkozói létben és hogy ösztönözzük saját vállalkozásuk sikeres elindulását.

Fiatalok szemléletformálása, tehetségmenedzsment

Amellett, hogy a Hiventuresnél szívesen foglalkozunk a fiatal vállalkozók pro bono mentorálásával, aktív szerepet vállalunk olyan szakmai kezdeményezésekben is, amelyek a vállalkozói szemlélet kialakítására, az ehhez elengedhetetlen készségek fejlesztésére és a vállalkozások elindítására fókuszálnak.

Fenntartható fejlődést támogató üzleti koncepciók felkarolása

Az ENSZ által megfogalmazott 17 fenntarthatósági célkitűzés égisze mentén elkötelezetten keressük azokat a projekteket, melyek a pénzügyi stabilitás mellett hosszú távú, pozitív társadalmi és környezeti hatással is rendelkeznek.