Széchenyi2020

Adatvédelmi nyilatkozat

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Adatvédelem

Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12.; cégjegyzékszám: 01-10-044176, továbbiakban Hiventures) számára. A Hiventures az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A Hiventures bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről szóló érvényes jogszabályok (Magyarországon az 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) rendelkezései szerint kezel.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja a Hiventures-nek, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Hiventures – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra szükség van.

A Hiventures a következő szolgáltatások céljából kérhet személyes adatokat:

  • kockázati tőkeprogramok iránti érdeklődés
  • kockázati tőkeprogramokra való jelentkezés
  • hírlevélre feliratkozás

A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok a következők lehetnek

  • név
  • cím
  • e-mail cím
  • telefonszám

Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt Hiventures beszerzi a konkrét adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, mely bármikor visszavonható.

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Hiventures az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A Hiventures az általa kezelt személyes adatokat harmadik személy számára – a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével, ill. az érintett hozzájárulása nélkül – semmilyen körülmények között nem továbbítja.

A Hiventures – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Hiventures-el fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól az adatkezelésre vonatkozó nyilvántartási szám: NAIH-109024/2016.

Az alábbi linkre kattintva megtalálhatja a Hiventures adatkezelési nyilatkozatát:

Adatkezelési tájékoztató a Hiventures Zrt. programjaiban való részvétel során történő adatkezelésről.

 

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a Hiventures tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Hiventures weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Hiventures nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Hogyan használja a Hiventures a Cookie-kat?

Az Ön által megadott adatok mellett a Hiventures automatikus adatgyűjtő eszközökkel (cookie-kkal) adatokat gyűjthet a Hiventures webhelyeinek, webes alapú alkalmazásainak használata közben.

A cookie egy betűkből és számokból álló információcsomag, amelyet a webszerver küld a Felhasználó böngészőjének, majd azt a böngésző visszaküldi a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A cookie-kat a webszerver hozza létre a böngésző segítségével a Felhasználó gépén (ami lehet PC, laptop, okostelefon, egyebek), ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. A mentés révén, mikor a Felhasználó visszatér ugyanarról az eszközről ugyanarra a honlapra, akkor a böngészője kommunikál a webszerverrel, amely felismeri, hogy már nem először jár az adott lapon és ennek megfelelően a korábbi beállításainak megfelelő honlapot tud visszaadni/betölteni.

A Hiventures akkor küld cookie-kat, ha meglátogatja a webhelyünket vagy a hirdetésünket tartalmazó webhelyeket, információt kér vagy szab testre, illetve ha regisztrál bizonyos szolgáltatásokra.

A cookie-k sokféle funkcióval rendelkezhetnek: információt gyűjtenek, megjegyzik a felhasználó egyéni beállításait, megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A Szolgáltató a cookie-knak köszönhetően tudja meghatározni például, hogy a weboldal melyik része a legnépszerűbb, melyik aloldalra kattintanak a legtöbben, stb. Ez azért is fontos, mert a Szolgáltató így a felhasználók igényeihez tudja alakítani a weboldal és komplexebb felhasználói élményt tud nyújtani.

A Hiventures arra használja a cookie-kat, hogy például megtudjuk, hogy Ön járt-e már valaha az oldalunkon illetve segít azonosítani azokat a funkciókat/szolgáltatásokat, amik Önt a leginkább érdekelhetik, ugyanakkor nem tudják Önt személy szerint beazonosítani.

Egy süti általában tartalmazza a webhely nevét, a saját „élettartamát” – vagyis, hogy milyen hosszan marad a készüléken – és az értékét, ami általában egy véletlenszerűen generált, egyedi szám.

A Hiventures által alkalmazott cookie-k:

a, AdWords remarketing (adatkezelés célja: AdWords hirdetések személyre szabása; kezelt adatkör: https://support.google.com/adwords/answer/2407785?hl=hu )

b, Facebook remarketing (adatkezelés célja: Facebook hirdetések személyre szabása; kezelt adatkör: http://hu-hu.facebook.com/help/cookies/ )

c, Facebook konverziókövetés (adatkezelés célja: Facebook hirdetések hatékonyságának mérése; kezelt adatkör: http://hu-hu.facebook.com/help/cookies/ )

d, PPC hirdetés és ahhoz tartozó Analitika (adatkezelés célja: google analytics használati statisztika; kezelt adatkör: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage)

A Weboldal látogatásával a Felhasználó tudomásul veszi, és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a weboldalon tett látogatások során cookie-kat küldjünk számítógépére, amelyek alapján a böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak az egyes aloldalak látogatása esetén küldjük a Felhasználó számítógépére, tehát ezekben csak az adott aloldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk. A fentiek szerint elküldött cookie-k felhasználása a következőképpen történik: a külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Felhasználó korábban már látogatást tett a weboldalon, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg az érintettnek külső szolgáltatók (pl.: Google is) partnereinek weboldalain.

Amennyiben elfogadja a cookie-kat a webhelyünkön, akkor hozzáférést biztosíthat a böngészési szokásaival kapcsolatos információkhoz, amelyeket felhasználhatunk a felhasználói élmény testre szabására. A legtöbb böngésző alapértelmezés szerint automatikusan elfogadja a cookie-kat, de a böngésző biztonsági beállításainak módosításával elutasíthatja, illetve szelektálhatja őket. Ha kikapcsolja a cookie-k használatát, a webhely egyes funkcióit nem fogja tudni kényelmesen kezelni, és egyes weboldalak nem jelennek meg megfelelően.

A legnépszerűbb böngészőkkel és a cookie-k kezelésével kapcsolatban a böngészője súgó és támogatás szakaszában tájékozódhat.

Kikapcsolhatom a cookie-k létrehozását?

Igen, az automatikus adatgyűjtő eszközöket a következő szolgáltatás telepítésével kapcsolhatja ki: //tools.google.com/dlpage/gaoptout

A Google hirdetésekkel kapcsolatos adatvédelmi irányelveket itt találja:http://www.google.com/intl/hu/policies/technologies/ads/

© IntroWeb | 2017