Széchenyi2020

Adatvédelmi nyilatkozat

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Adatvédelem

Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12.; cégjegyzékszám: 01-10-044176, továbbiakban Hiventures) számára. A Hiventures az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A Hiventures bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről szóló érvényes jogszabályok (Magyarországon az 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) rendelkezései szerint kezel.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja a Hiventures-nek, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Hiventures – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra szükség van.

A Hiventures a következő szolgáltatások céljából kérhet személyes adatokat:

  • kockázati tőkeprogramok iránti érdeklődés
  • kockázati tőkeprogramokra való jelentkezés
  • hírlevélre feliratkozás

A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok a következők lehetnek

  • név
  • cím
  • e-mail cím
  • telefonszám

Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt Hiventures beszerzi a konkrét adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, mely bármikor visszavonható.

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Hiventures az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A Hiventures az általa kezelt személyes adatokat harmadik személy számára – a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével, ill. az érintett hozzájárulása nélkül – semmilyen körülmények között nem továbbítja.

A Hiventures – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Hiventures-el fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól az adatkezelésre vonatkozó nyilvántartási szám: NAIH-109024/2016.

Az alábbi linkekre kattintva megtalálhatja a Hiventures társaságok részére szóló, illetve a természetes személyek és egyéni vállalkozók részére szóló adatkezelési nyilatkozatát.

Társaságok részére szóló adatkezelési nyilatkozat

Együttes aláírási joggal rendelkező társaságok részére szóló adatkezelési nyilatkozat

Természetes személyek részére szóló adatkezelési nyilatkozat

 

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a Hiventures tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Hiventures weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Hiventures nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Hogyan használja a Hiventures a Cookie-kat?

Az Ön által megadott adatok mellett a Hiventures automatikus adatgyűjtő eszközökkel (cookie-kkal) adatokat gyűjthet a Hiventures webhelyeinek, webes alapú alkalmazásainak használata közben.

A „cookie” egy kis adatfájl (a kiszolgáló és felhasználó között cserélt kisméretű adat), amelyet a webhely küld a felhasználó számítógépének merevlemezére. A Hiventures akkor küld cookie-kat, ha meglátogatja a webhelyünket vagy a hirdetésünket tartalmazó webhelyeket, információt kér vagy szab testre, illetve ha regisztrál bizonyos szolgáltatásokra.

A Hiventures arra használja a cookie-kat, hogy például megtudjuk, hogy Ön járt-e már valaha az oldalunkon illetve segít azonosítani azokat a funkciókat/szolgáltatásokat, amik Önt a leginkább érdekelhetik, ugyanakkor nem tudják Önt személy szerint beazonosítani.

Amennyiben elfogadja a cookie-kat a webhelyünkön, akkor hozzáférést biztosíthat a böngészési szokásaival kapcsolatos információkhoz, amelyeket felhasználhatunk a felhasználói élmény testre szabására. A legtöbb böngésző alapértelmezés szerint automatikusan elfogadja a cookie-kat, de a böngésző biztonsági beállításainak módosításával elutasíthatja, illetve szelektálhatja őket. Ha kikapcsolja a cookie-k használatát, a webhely egyes funkcióit nem fogja tudni kényelmesen kezelni, és egyes weboldalak nem jelennek meg megfelelően.

A legnépszerűbb böngészőkkel és a cookie-k kezelésével kapcsolatban a böngészője súgó és támogatás szakaszában tájékozódhat.

Kikapcsolhatom a cookie-k létrehozását?

Igen, az automatikus adatgyűjtő eszközöket a következő szolgáltatás telepítésével kapcsolhatja ki: //tools.google.com/dlpage/gaoptout

© IntroWeb | 2017