Jelentkezés

Kedves Startup vállalkozó!

Köszönjük, hogy felkerested honlapunkat!

A most következő kérdőív kitöltésével jelentkezési szándékodat adhatod le tőkeprogramjainkra. A kérdőív kitöltése nem jelent semmilyen későbbi szerződéses kötelezettséget.

Mielőtt elkezdenéd a kitöltést, kérjük, hogy figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatót!

A jelentkezéshez regisztráció-, majd bejelentkezés szükséges a Hiventures online felületére. Így ha megszakítod a jelentkezési felület kitöltését, egy későbbi időpontban onnan folytathatod majd azt, ahol korábban abbahagytad.

Megadott adataidat minden esetben bizalmasan kezeljük. Az adatvédelmi irányelveinkről itt olvashatsz bővebben.

A kérdőív célja, hogy kitöltésével mind a Te, mind a befektető partner (Hiventures) kapjon egy képet a vállalkozási ötletről, jól strukturált, piackonform módon. A kitöltés logikája üzleti modell alapú, ami azt jelenti, hogy a kérdéssor végigvezet Téged az üzleti lehetőség releváns megvalósíthatósági tényezőin.

A jelentkezési felület kitöltése körülbelül 45-60 percet vesz igénybe, leadása csak abban az esetben lehetséges, ha minden kötelezően kitöltendő mezőre válaszoltál. A kérdőív végén lehetőséged lesz a további általad fontosnak tartott dokumentumokat is csatolni.

Kérjük, hogy az alább felsorolt dokumentumokat/információkat már a kitöltés megkezdése előtt készítsd elő és gondold végig:

Kötelezően megadandó

  • Termék / szolgáltatás bemutatása (potenciális célpiac sajátosságai és mérete, főbb versenytársak, fogyasztói igény kielégítéséhez kapcsolódó trendek)
  • A megvalósítással kapcsolatos fő pénzügyi sarokpontok (költségterv, finanszírozási igény, forrás felhasználási terv, árbevétel előrejelzés)
  • Meglévő vállalkozás esetén a vállalkozás általános jogi, statisztikai adatai
  • Meglévő vállalkozás esetén az előző két üzleti év átlagos létszáma, éves nettó árbevétele, saját tőkéje, adózás utáni eredménye, mérlegfőösszege
  • A vállalkozás (tervezett) vezetőinek, alapítóinak önéletrajza (PDF formátum)


Opcionálisan megadható:

  • Maximum 3 perces videó linkje, amelyben személyesen elmondod (elmondjátok), hogy mik a legfőbb motivációk és mit szeretnél (szeretnének) elérni a jövőben a finanszírozandó projekt révén. A videót feltöltheted bármelyik nyilvános videó megosztó oldalra, vagy, ha azt szeretnéd, hogy csak mi lássuk, egy fájlmegosztási funkcióval rendelkező tárhelyre (pl. Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, stb.)

A sikeres kitöltés után a megadott email címedre elküldünk egy visszaigazolást, a Hiventures befektetési csapata pedig az anyagok áttekintését követően visszajelez neked a továbbiakat illetően.


A kérdőív kitöltéséhez sok sikert kívánunk!

© IntroWeb | 2017