kajahu

KAJAHU

Az a célunk, hogy létrehozzunk valami újat, ahol jó lenni, ahol jó enni…EGYÜTT. A társaság fontos, a jó társaság pedig meghatározó része életünknek, legyenek azok barátok, családtagok, munkatársak vagy éppen “csak” EMBEREK, akiket nem ismerünk…még!

Tovább

Liverate technology

L!ber8 Technology

L!BER8 TECHNOLOGY megalkotta a világ első személyre szabható ékszerét, ezzel megváltoztatva ahogy az emberek az ékszerekre tekintenek. A divatos kiegészítő innovatív technológiával és ellenállhatatlan designnal készen áll arra, hogy milliók viselhessék. Tovább

onlinet_group

THE ONLINET GROUP

Az ONLINET GROUP az ügyfélkapcsolatok szakértője és az ügyfélszolgálati rendszerek innovatív, európai fejlesztője. Mi nem csupán fejlesztjük és gyártjuk a magunk által tervezett rendszereket, de aktívan formáljuk is ezen technológia jövőjét.

Tovább

jaystack

JAYSTACK

JayStack fejlesztőeszközök sorát biztosítja szoftverfejlesztők számára, valamint magas színvonalú, egyedi szolgáltatásokat nyújt nagyvállalatok számára, hogy könnyebben megfeleljenek a gyorsan változó üzleti és technológiai környezet kihívásainak.

Tovább

cubilog

CUBILOG

A Cubilog egy felhő alapú automatizálási platform, amely azzal a céllal született meg, hogy a felhasználók számára teljes ellenőrzést biztosítson a legkülönbözőbb fajtájú és márkájú okos készülékeik felett.

Tovább

monsun

MONSUN

A Monsun Kft. termékeivel hamarosan belép a háztartási- és vegyiáruk piacára. A cég filozófiája szerint új megközelítéssel, eddig kevésbé fontosnak tartott szempontok előtérbe helyezésével egy új, izgalmas világot hoz a fogyasztók mindennapjaiba. Bővebben

indivizo

Indivizo

Indivizo egy innovatív kiválasztási szoftver videointerjú platformmal. Rendszerünk a kiválasztás folyamatát és a döntést gyorsítja fel, teszi objektívvá, és esélyt ad arra, hogy több jelölt megmutathassa az önéletrajz száraz adatai mögött a tehetségét, személyiségét.

Tovább

virtdb

VIRTDB

A VirtDB célja, hogy olyan innovatív önkiszolgáló szoftver megoldásokat hozzon létre és vezessen be a nemzetközi piacra, amelyek megoldást nyújtanak a Big Data és üzleti intelligencia (BI) technológiákat használó cégek adatelérési problémáira.

Tovább

MPS

Multipass Solutions

A Multipass Solutions korszerű és költséghatékony nagyvállalati megoldásokat kínál dokumentum és űrlap feldolgozásra, biztonságos adatrögzítésre, papír függő folyamatok automatizálására, valamint tipikus nagyvállalati tartalomkezelési feladatokra.

Tovább