Kedves Startup vállalkozó!

Köszönjük, hogy felkerested honlapunkat!

A most következő kérdőív kitöltésével  jelentkezési szándékodat adhatod le tőkeprogramjainkra. A kérdőív kitöltése nem jelent semmilyen későbbi szerződéses kötelezettséget.

Mielőtt elkezdenéd a kitöltést, kérjük, hogy figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatót!

A jelentkezéshez regisztráció-, majd bejelentkezés szükséges a Hiventures online felületére. Így ha megszakítod a jelentkezési felület kitöltését, egy későbbi időpontban onnan folytathatod majd azt, ahol korábban abbahagytad.

Megadott adataidat minden esetben bizalmasan kezeljük. Az adatvédelmi irányelveinkről itt olvashatsz bővebben.

kérdőív célja, hogy kitöltésével mind a Te, mind a befektető partner (Hiventures) kapjon egy képet a vállalkozási ötletről, jól strukturált, piackonform módon. A kitöltés logikája üzleti modell alapú, ami azt jelenti, hogy a kérdéssor végigvezet Téged az üzleti lehetőség releváns megvalósíthatósági tényezőin.

A jelentkezési felület kitöltése körülbelül 45-60 percet vesz igénybe, leadása csak abban az esetben lehetséges, ha minden kötelezően kitöltendő mezőre válaszoltál. A kérdőív végén lehetőséged lesz a további általad fontosnak tartott dokumentumokat is csatolni.

Kérjük, hogy az alább felsorolt dokumentumokat/információkat már a kitöltés megkezdése előtt készítsd elő és gondold végig:

Kötelezően megadandó

–  Termék / szolgáltatás bemutatása (potenciális célpiac sajátosságai és mérete, főbb versenytársak, fogyasztói igény kielégítéséhez kapcsolódó trendek)

–  A megvalósítással kapcsolatos fő pénzügyi sarokpontok (költségterv, finanszírozási igény, forrás felhasználási terv, árbevétel előrejelzés)

–  Meglévő vállalkozás esetén a vállalkozás általános jogi, statisztikai adatai

–  Meglévő vállalkozás esetén az előző két üzleti év átlagos létszáma, éves nettó árbevétele, saját tőkéje, adózás utáni eredménye, mérlegfőösszege

Opcionálisan megadható:

–  Maximum 3 perces videó linkje, amelyben személyesen elmondod (elmondjátok), hogy mik a legfőbb motivációk és mit szeretnél (szeretnének) elérni a jövőben a finanszírozandó projekt révén. A videót feltöltheted bármelyik nyilvános videó megosztó oldalra, vagy, ha azt szeretnéd, hogy csak mi lássuk, egy fájlmegosztási funkcióval rendelkező tárhelyre (pl. Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, stb.)

–  A vállalkozás vezetőinek (alapítóinak) önéletrajza (PDF formátum)

A sikeres kitöltés után a megadott email címedre elküldünk egy visszaigazolást, a Hiventures befektetési csapata pedig az anyagok áttekintését követően visszajelez neked a továbbiakat illetően.

A kérdőív kitöltéséhez sok sikert kívánunk!

Bejelentkezés:


Regisztráció:


Adatok betöltése...
 • halászat és az akvakultúra ágazat
 • az elsődleges mezőgazdasági termelés
 • szerencsejáték
 • illegális gazdasági tevékenység;
 • dohány és dohánytermékek, desztillált szeszes italok és a kapcsolódó termékek gyártása, feldolgozása és forgalmazása;
 • minden típusú fegyver- és lőszergyártás és -kereskedelem finanszírozása, illetve bármilyen jellegű katonai műveletek;
 • kaszinók és annak megfelelő vállalkozások;
 • online szerencsejátékok és online kaszinók;
 • pornográfia és prostitúció;
 • atomerőművek leállítása és építése;
 • repülőtéri infrastrukturális beruházások;
 • az alábbi iparágakban megvalósuló projektek: bányászat, koksz-gyártás, kőolaj-feldolgozás, fémalapanyag-előállítás;
 • olyan elektronikus adatgyűjtési programok vagy megoldások kutatása, fejlesztése vagy a velük kapcsolatos technikai alkalmazások, amelyek célja a fent említett tevékenységek támogatása, vagy amelynek célja az elektronikus információs hálózatokba való illegális belépés vagy az elektronikus adatok letöltésének elősegítése.

A mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) típusba a 250-nél kevesebb személyt foglalkoztató vállalkozások tartoznak, amelyek éves árbevétele nem haladja meg az 50 millió EUR-t, és/vagy az éves mérlegfőösszegük értéke nem haladja meg a 43 millió EUR-t. Ezeket az értékeket meghaladó vállalatok nagyvállalatnak számítanak.

A kkv típuson belül a kisvállalkozás annak meghatározása szerint olyan vállalkozás, amely 50-nél kevesebb személyt foglalkoztat, és amelynek éves árbevétele és/vagy éves mérlegfőösszegének értéke nem haladja meg a 10 millió EUR-t.

A kkv típuson belül a mikrovállalkozás annak meghatározása szerint olyan vállalkozás, amely 10-nél kevesebb személyt foglalkoztat, és amelynek éves árbevétele és/vagy éves mérlegfőösszegének értéke nem haladja meg a 2 millió EUR-t.