Sajtókapcsolat
Bíró Szilvia
Kommunikációs menedzser
Menü
Hírlevél feliratkozás

Üdvözlünk a Hiventures Hírek oldalán!


Böngéssz a legfontosabb Hiventuresről szóló cikkek gyűjteményében, szakértőink által írt elemzések, szakmai vélemények között és nézd meg legfrissebb videóinkat!

Kiemelt hírek

Idén is elindul a Hiventures StartupHER női vállalkozói programja Idén is elindul a Hiventures StartupHER női vállalkozói programja
Második alkalommal is útjára indul az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures StartupHER programja, amely [...]
Bővebben
A  Hiventures munkatársai a védekezés jegyében home office-ban látják el feladataikat, a munkavégzés zavartalanul működik! A Hiventures munkatársai a védekezés jegyében home office-ban látják el feladataikat, a munkavégzés zavartalanul működik!
Második alkalommal is útjára indul az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures StartupHER programja, amely [...]
Bővebben
A vállalatok tőzsdei megjelenését ösztönzi a Budapesti Értéktőzsde és a Hiventures együttműködése A vállalatok tőzsdei megjelenését ösztönzi a Budapesti Értéktőzsde és a Hiventures együttműködése
A BÉT50 középvállalati konferencián együttműködési szerződést írt alá az mfb csoporthoz tartozó [...]
Bővebben
KKV üzletágat indít a Hiventures KKV üzletágat indít a Hiventures
Az MFB CSoporthoz tartozó hiventures több, mint 300 portfolió startuppal és 20 milliárd forintnyi [...]
Bővebben

További hírek

Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását! Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását!
A Hiventures Management Pool programjába keressük azokat a menedzser jelölteket, akik több éves multinacionális cégnél vagy vállalkozás – különösen startup - építésében szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen csatlakoznának portfóliónk valamely vállalkozásához klasszikus felsővezetői pozícióban!
Bővebben
StyleHub: Stílusos e-kereskedelmi platform StyleHub: Stílusos e-kereskedelmi platform
A StyleHub egy teljes körű e-kereskedelmi platform kiszervezett szolgáltatásokkal, igazodva a márkák speciális igényeihez.
Bővebben
dicomLAB Dental - Műtéti navigáció fogorvosoknak dicomLAB Dental - Műtéti navigáció fogorvosoknak
A dicomLAB olyan szoftverrendszert és egyedi eszközöket fejleszt, amelyek kiszámíthatóbbá, biztonságosabbá és gyorsabbá teszik a sebészi beavatkozásokat.
Bővebben
Healhop - Elindult az orvosi szolgáltatások online piactere Healhop - Elindult az orvosi szolgáltatások online piactere
Elindult az első átfogó online egészségügyi foglalási rendszer, a Healhop. Az innovatív magyar startup vállalkozás célja átlátható információkat adni elérhető kezelésekről, valamint a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban összekötni a betegeket és a minőségi magánegészségügyi intézményeket. A startup elindulásához az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tőkebefektetése járult hozzá.
Bővebben
PanIQ Room - Ne pánikolj, a szabadulószoba remek üzlet! PanIQ Room - Ne pánikolj, a szabadulószoba remek üzlet!
A Magyarországról indult és menedzselt generációs szabadulószoba lánc, amely már Amerikában 7 államban és 11 városban van jelen, küldetésének tekinti, hogy nem mindennapi szintekre emelje a szórakoztatás fogalmát globális szinten.
Bővebben
Fix24 - Megoldják, az fix! Fix24 - Megoldják, az fix!
A fix24.hu alapítói egy könnyen kezelhető online piacteret hoztak létre, amin egymásra találhatnak a kiváló szakemberek és a szolgáltatásokat kereső ügyfelek.
Bővebben
BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek
Aki ismeri a könyves piacot, könnyen tetten érheti a problémát, miszerint a mesekönyvek digitális forradalma még nem történt meg, hiányoznak az olyan innovatív megoldások, amelyet a gyerekek valóban élveznek. Ilyen digitális, interaktív könyvek, alkalmazás életre hívója a BOOKR Kids.
Bővebben
Seyu: Élőben és virtuálisan is együtt a győzelemért! Seyu: Élőben és virtuálisan is együtt a győzelemért!
Seyu mobil applikáció lehetővé teszi, hogy egy csapatnak és a sportolóknak digitálisan is tudjanak szurkolni a rajongók.
Bővebben
Itt a szezon - Mindent a maga idejében! Itt a szezon - Mindent a maga idejében!
A főként szezonális zöldséget és gyümölcsöt kereső nagyvárosi embert köti össze a termelőkkel az Itt a szezon csapat online felületen keresztül.
Bővebben
© IntroWeb | 2017