Sajtókapcsolat
Schubauer Krisztina
Kommunikációs menedzser
Menü
Hírlevél feliratkozás

Üdvözlünk a Hiventures Hírek oldalán!


Böngéssz a legfontosabb Hiventuresről szóló cikkek gyűjteményében, szakértőink által írt elemzések, szakmai vélemények között és nézd meg legfrissebb videóinkat!

Kiemelt hírek

BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek BOOKR Kids - Ahol a mesék életre kelnek
Aki ismeri a könyves piacot, könnyen tetten érheti a problémát, miszerint a mesekönyvek digitális [...]
Bővebben
Hiventures Startupher program: a két legjobb női startup egy lépéssel közelebb a 15 millió forintos befektetéshez Hiventures Startupher program: a két legjobb női startup egy lépéssel közelebb a 15 millió forintos befektetéshez
Nőnapon indult útjára a Hiventures Startupher programja, amely a női vállalkozók felkarolását és [...]
Bővebben
Újragondolt befektetési programokkal várja a startupokat a Hiventures Újragondolt befektetési programokkal várja a startupokat a Hiventures
Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures indulása óta több, mint 2000 beérkező projektet vizsgált meg, [...]
Bővebben
Budapestre figyelt a régió startup világa Budapestre figyelt a régió startup világa
Több mint 600 startup, nemzetközi befektető, angyal és nagyvállalati partner részvételével zajlott [...]
Bővebben

További hírek

Seyu: Élőben és virtuálisan is együtt a győzelemért! Seyu: Élőben és virtuálisan is együtt a győzelemért!
Seyu mobil applikáció lehetővé teszi, hogy egy csapatnak és a sportolóknak digitálisan is tudjanak szurkolni a rajongók.
Bővebben
Itt a szezon - Mindent a maga idejében! Itt a szezon - Mindent a maga idejében!
A főként szezonális zöldséget és gyümölcsöt kereső nagyvárosi embert köti össze a termelőkkel az Itt a szezon csapat online felületen keresztül.
Bővebben
StartupHER női vállalkozói program: 10 elismert női mentor készíti fel a csapatokat StartupHER női vállalkozói program: 10 elismert női mentor készíti fel a csapatokat
Április 19-ig jelentkezhettek a startupoknál dolgozó, saját vállalkozást működtető vagy annak beindításán még csak gondolkodó nők a StartupHER női vállalkozó programra. A kezdeményezés azoknak kínál lehetőséget, akik vezetői ambíciókat dédelgetnek vagy épp hosszabb szünet után gondolkodnak az újrakezdésen.
Bővebben
Magyar innováció az okos otthonok piacán: biztonságos, takarékos, kényelmes otthon minenkinek Magyar innováció az okos otthonok piacán: biztonságos, takarékos, kényelmes otthon minenkinek
A magyar tulajdonú OOT Technologies által fejlesztett és piacra dobott okos otthon központ praktikus megoldást nyújt: lehetővé teszi, hogy falban futó vezetékek és dúlás nélkül bárki biztonságosabbá, kényelmesebbé, és takarékosabbá tehesse otthonát, mindezt úgy, hogy nem kell kicserélnie régebben beszerelt eszközeit. Az OOTT Hub fejlesztésében, gyártásában, tervezésében és formatervezésében hazai szakemberek, a finanszírozásban a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő vett részt.
Bővebben
Indul az MFB Generációváltási Tőkeprogram: Az MFB Csoport tőkeprogrammal segíti a családi vállalkozások generációváltását Indul az MFB Generációváltási Tőkeprogram: Az MFB Csoport tőkeprogrammal segíti a családi vállalkozások generációváltását
Új tőkefinanszírozási programot indít az MFB Csoport annak érdekében, hogy segítse a generációváltást olyan családi vállalkozások esetében, ahol a családon belüli utódlás nem megoldott. A Magyar Fejlesztési Bank csoportjához tartozó Hiventures Zrt. és az MFB Invest Zrt. által nyújtott program célja, hogy társfinanszírozást nyújtson befektetőknek, vagy befektető csoportoknak. A cégfelvásárláshoz kapcsolódó MFB Generációváltási Tőkeprogram lehetőséget teremt a generációváltással érintett családi vállalkozások rendezett értékesítésére, ami elengedhetetlen a cégek működőképességének megőrzéséhez.
Bővebben
Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását! Futtasd fel Te a hazai startup világ következő nagy dobását!
A Hiventures Management Pool programjába keressük azokat a menedzser jelölteket, akik több éves multinacionális cégnél vagy vállalkozás – különösen startup - építésében szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen csatlakoznának portfóliónk valamely vállalkozásához klasszikus felsővezetői pozícióban!
Bővebben
Inkubációs portfóliócégünk hozza össze az európai előadóművészeti világot Inkubációs portfóliócégünk hozza össze az európai előadóművészeti világot
Szakmai “társkereső” applikációval robban be az európai piacra 2019 januárjától egy magyar startup cég. Ha az előadóművészetben dolgozol, most Európán átívelő együttműködéseknek lehetsz részese a StageHive segítségével. A közösségi finanszírozás funkcióval pedig projektjeidet pénzügyileg is előmozdíthatod, hiszen a platform a közönség számára is nyitott lesz.
Bővebben
Szeretnének de nem mernek vállalkozni a magyar fiatalok Szeretnének de nem mernek vállalkozni a magyar fiatalok
Kreativitás, pénz és bátorság. A magyar fiatalok szerint sorrendben ez a három dolog szükségeltetik egy sikeres vállalkozás elindításához Magyarországon. Kreatív ötletekből nincs hiány, ám a bátorság a legtöbb magyar fiatalból hiányzik és sokan bizonytalanok abban is, honnan szerezzék meg az induláshoz szükséges tőkét – derül ki a Hiventures kockázati tőkealap-kezelő megbízásából a pulzus által, a 18-35 éves korosztály körében készített reprezentatív felmérésből.
Bővebben
MagyarBrands díjas a Gremon System és a Xeropan MagyarBrands díjas a Gremon System és a Xeropan
2018 őszén „Innovatív márka” kategóriában díjazták két kiváló növekedési startupunkat.
Bővebben
© IntroWeb | 2017