Inkubátorházak

Inkubátorházak - szakmai együttműködő partnereink

BnL Start

Cégünk, a BnL Growth Partners egy “smart-money” formáció, azaz egy magántőke-társaság és tanácsadócég szerencsés keveréke. Eltökélt szándékunk, hogy a közel másfél évtizedes szakmai tapasztalatunkat és a fintech világban felépített kiterjedt kapcsolati hálónkat kamatoztatva segítsük a pénzügyi szektor tradicionális és innovatív szereplőinek produktív egymásra találását és együttműködését.

Helyszín: Miskolc

 

EH Invest

Az EH Invest célja (EHI), hogy a nemzetközi jó gyakorlatok alapján Magyarországra elsőként ültessen át olyan egyetem bázisú inkubációs modellt, amely a hazai környezetben hosszú távon sikeresen és fenntarthatóan képes működni. Az EHI inkubációs programja olyan innovációs projektfelhordó rendszert kíván felállítani, amely hosszú távon képes felszínre hozni és hatékony eszközökkel támogatni a hazai egyetemek, kutató központok mindeddig kihasználatlan innovációs üzleti potenciálját. Az EH Invest által inkubált csapatok, a tőkebefektetés és a Debreceni Egyetem területén kialakított „open space” irodai háttér biztosítása mellett, üzleti, pénzügyi mentorálásban is részesülnek

Helyszín: Debrecen

 

Negos
 
A Negos Tárgyalási Tanácsadó Zrt. fő küldetése, hogy teret biztosítson a társadalmi és fenntarthatósági innovációnak, elsősorban az egészségügy az energetika területén, és megteremtse a hatékony probléma-megoldáshoz nélkülözhetetlen innovatív közösséget.

Helyszín: Pécs

 

OXO Labs
 
Az OXO csoport több mint 20 start-up csapatnak segítette a befektetéshez jutását, illetve szakmai felkészítését, így mind a start-up vállalkozók, mind a befektetői oldalon álló tőkealapok szereplőivel aktív kapcsolatot ápol. Az OXO csoport által kezelt Power Angels befektetői társaság a 2016-os év folyamán jelentős számú korai fázisú start-up befektetést valósított meg.

Helyszín: Kapolcs

 

Quantum Leap
 
2016-ban indítjuk útjára a Széchenyi István Egyetemmel (SZE) karöltve azt az új inkubációs programot, amely módszertanát a Startup Campus adja, de amely révén az egyetemi technológiai transzfer piaci hasznosítását és a Győr-Moson-Sopron megyei innovációs ötletekt akcelerálását tűztük ki célul.

Helyszín: Győr

 

Virgo Ventures
 
Közép-Dunántúli innovációs ökoszisztéma építése a Virgo Ventures Technológia Inkubátor felállításának és fejlesztésének segítségével Balatonfüreden.

Helyszín: Balatonfüred

 

WSC Incubator

A WSC Incubator főleg női ( pontosabban 50%-ban ) női statupokat és innovatív vállalkozásokat támogató szervezet a hátterében az évente (most már 4. alkalommal megrendezett ) Európai Női Startup Versenysorozatával, ahol Mentor és nemzetközi piacra lépést segítő programjainkkal a célunk egy új generációs női vállalkozói réteg létrejöttének elősegítése.  1/2 napos, 5 napos, 1 hónapos és 3 hónapos programjaink keretén belül mind a vállalkozók, mind a startupok esetében keressük és támogatjuk a következő “hősöket” akik megfelelő támogatással, inspirációval és , motivációval, követendő példákat tudnak mutatni az elkövetkező generációnak.

Helyszín: Budapest

 

© IntroWeb | 2017