Széchenyi2020

Inkubátorházak

Inkubátorházak - szakmai együttműködő partnereink

BnL Start

A BnL Start Partners Magyarország első B2B fókuszú inkubátorháza. A céget sikeres, a nemzetközi technológiai piacon bizonyított üzletemberek alapították, s célja, hogy agilis fiataloknak, garázscégeknek, induló vállalkozásoknak nyújtson lehetőséget és szakmai támogatást ötleteik „ráncba szedéséhez”, megvalósításához, cégenként akár 200 ezer euróig terjedő finanszírozással.

Helyszín: Miskolc

 

EH Invest

Az EH Invest célja (EHI), hogy a nemzetközi jó gyakorlatok alapján Magyarországra elsőként ültessen át olyan egyetem bázisú inkubációs modellt, amely a hazai környezetben hosszú távon sikeresen és fenntarthatóan képes működni. Az EHI inkubációs programja olyan innovációs projektfelhordó rendszert kíván felállítani, amely hosszú távon képes felszínre hozni és hatékony eszközökkel támogatni a hazai egyetemek, kutató központok mindeddig kihasználatlan innovációs üzleti potenciálját. Az EH Invest által inkubált csapatok, a tőkebefektetés és a Debreceni Egyetem területén kialakított „open space” irodai háttér biztosítása mellett, üzleti, pénzügyi mentorálásban is részesülnek

Helyszín: Debrecen

 

Negos
 
A Negos Tárgyalási Tanácsadó Zrt. fő küldetése, hogy teret biztosítson a társadalmi és fenntarthatósági innovációnak, elsősorban az egészségügy az energetika területén, és megteremtse a hatékony probléma-megoldáshoz nélkülözhetetlen innovatív közösséget.

Helyszín: Pécs

 

OXO Labs
 
Az OXO csoport több mint 20 start-up csapatnak segítette a befektetéshez jutását, illetve szakmai felkészítését, így mind a start-up vállalkozók, mind a befektetői oldalon álló tőkealapok szereplőivel aktív kapcsolatot ápol. Az OXO csoport által kezelt Power Angels befektetői társaság a 2016-os év folyamán jelentős számú korai fázisú start-up befektetést valósított meg.

Helyszín: Kapolcs

 

Quantum Leap
 
2016-ban indítjuk útjára a Széchenyi István Egyetemmel (SZE) karöltve azt az új inkubációs programot, amely módszertanát a Startup Campus adja, de amely révén az egyetemi technológiai transzfer piaci hasznosítását és a Győr-Moson-Sopron megyei innovációs ötletekt akcelerálását tűztük ki célul.

Helyszín: Győr

 

Virgo Ventures
 
Közép-Dunántúli innovációs ökoszisztéma építése a Virgo Ventures Technológia Inkubátor felállításának és fejlesztésének segítségével Balatonfüreden.

Helyszín: Balatonfüred

 

WSC Incubator

A WSC Incubator főleg női ( pontosabban 50%-ban ) női statupokat és innovatív vállalkozásokat támogató szervezet a hátterében az évente (most már 4. alkalommal megrendezett ) Európai Női Startup Versenysorozatával, ahol Mentor és nemzetközi piacra lépést segítő programjainkkal a célunk egy új generációs női vállalkozói réteg létrejöttének elősegítése.  1/2 napos, 5 napos, 1 hónapos és 3 hónapos programjaink keretén belül mind a vállalkozók, mind a startupok esetében keressük és támogatjuk a következő “hősöket” akik megfelelő támogatással, inspirációval és , motivációval, követendő példákat tudnak mutatni az elkövetkező generációnak.

Helyszín: Budapest

 

 

 

Creative Accelerator

A Creative Accelerator Inkubátor alapítói pályafutásuk során számos, a maga területén meghatározó céget építettek fel és finanszíroztak,így gyakorlati tapasztalatokkal, nemzetközi kapcsolatrendszerrel és hatékony menedzsmenttel is képesek támogatni az induló vállalkozásokat. Magyarország talán legnagyobb élettudományi befektetői és cégépítési tapasztalattal rendelkező csapataként elsősorban ezen a területen (biotech/medtech/medical IT) várja a projektek illetve start-up vállalkozások jelentkezését a Creative Accelerator, akik természetesen az élettudományok mellett más területekre is nyitottak, amennyiben komoly üzleti potenciállal, innovatív kezdeményezéssel rendelkező, felkészült csapattal találkoznak.

Helyszín: Szeged

© IntroWeb | 2017