Az alapítóink
hosszú távú
vízióit
finanszírozzuk

KÜLDETÉS
Tovább

Küldetésünk, hogy több életcikluson át támogassuk a magyar startupok és innovatív vállalkozások növekedését. Türelmes és konstruktív befektetők vagyunk, alapítóink hosszú távú vízióit finanszírozzuk. Elkötelezetten állunk startupjaink mellett, fejlődésüket több száz startup felépítése során szerzett tapasztalatunkkal is segítjük. Legyen szó társbefektetői együttműködésről, tőkebevonási stratégiáról, mentori kapcsolatról vagy exit tárgyalásról, minél több portfóliócégünk sikertörténetéhez kívánunk hozzájárulni.
Tovább

PORTFÓLIÓ

PORTFÓLIÓ

Vidarex – Mesterséges intelligenciával vezérelt megfigyelőrendszerek

szeptember 20, 2023

A Vidarex csapata úgy véli, hogy a meglévő technológiákat, kamerákat, mesterséges intelligencián alapuló videó analitikát, digitális szenzorokat és üzletviteli szoftvereket úgy érdemes a videótechnikával egy rendszerbe integrálni, hogy azok jól mérhető vállalati értéket generáljanak. 

Tovább
AKADÁLYMENTES JÖVŐBE FEKTET A HIVENTURES

július 26, 2023

Speciális igényű emberek számára nyújt díjmentesen elérhető, részletes és megbízható információt az épített környezet akadálymentességéről az Access4you.

Tovább
Sikerrel innoválja a zeneipart a Péterváry Kft.

július 20, 2023

A Hiventures 125 millió forintos inkubációs befektetésével fejlesztett okos zongoraszéket a magyar startup, a Péterváry Kft.

Tovább
Több hír