TŐKEPROGRAMJAINK

INKUBÁCIÓS

Az Inkubációs programban kutatási, fejlesztési vagy innovációs (KFI) tevékenységet végző mikrovállalkozások támogatására kerül sor.

MAGVETŐ

A Magvető programból olyan mikro-, kis- és középvállalkozások támogatására kerül sor, ahol megvalósult a termékfejlesztés jelentős része.

STARTUP

A Startup programból olyan mikro- kis- és középvállalkozások támogatására kerül sor, ahol már lezajlottak a piaci tesztek.

PORTFÓLIÓNK

HÍREK

Inkubációs tőkeprogram Q&A meetup

A meetup célja, hogy az Hiventures Inkubációs tőkeprogrammal kapcsolatos felmerülő kérdéseket befektetési menedzsereink élőben, közvetlenül megválaszolják, így támogatva Titeket, hogy minél többen jelentkezzetek a programba és sikeres befektetéshez jussatok!
Tovább

Inkubátor partnereink

Tevékenységünk során a régiós tőkepiac összes szereplőjével, így a hazai inkubátorházakkal is hosszú távú stratégiai együttműködésre törekszünk. Inkubátor partnereink listáját az alábbiakban találod:
Tovább

Mentorlista

Hiszünk abban, hogy a korai fázisban lévő vállalkozásnak egy mentor érdemben a segítségére lehet. Elvárás, hogy a projektek vagy egy mentorral, vagy egy inkubátorházzal együttműködjenek a projekt időtartama alatt. A Hiventures folyamatosan karbantartott listával rendelkezik a minősített mentorok és inkubátorházak tekintetében. Az alapítói csapat javasolhat olyan mentort is, aki nincs rajta a Hiventures mentorlistáján, viszont ebben az esetben ennek a mentornak is át kell esnie az ellenőrzési folyamaton.
Tovább