TŐKEPROGRAMJAINK

INKUBÁCIÓS

Az Inkubációs programban kutatási, fejlesztési vagy innovációs (KFI) tevékenységet végző mikrovállalkozások támogatására kerül sor.

MAGVETŐ

A Magvető programból olyan mikro-, kis- és középvállalkozások támogatására kerül sor, ahol megvalósult a termékfejlesztés jelentős része.

STARTUP

A Startup programból olyan mikro- kis- és középvállalkozások támogatására kerül sor, ahol már lezajlottak a piaci tesztek.

PORTFÓLIÓNK

HÍREK

Hippik, perverzek és az állam öntik a pénzt a magyar startupokba

Több mint 150 milliárdot készül startupokba önteni a magyar állam – úgy tűnik, tanultak a korábbi hibákból. 800 cégnek adnának 9 milliós induló befektetést.
Tovább

Elindult az online jelentkezés!

A felületet itt találod.

Szakmai zsűri előtt mutatkoztak be a Startup Campus London résztvevői

Inspiráció, kreativitás és nemzetközi lehetőségek. Sikerrel és rengeteg pozitív tapasztalattal zárult a Startup Campus London vállalkozásösztönző program.
Tovább

Szakmai zsűri előtt mutatkoztak be a győri ötlet- és startup verseny résztvevői

A Get in the Ring! nemzetközi startup esemény részeként, 2016. november 10-én az Enterprise Hungary Nonprofit Kft., a Széchenyi István Egyetem közreműködésével megrendezte az első…
Tovább

Jó hírünk van!

Indul a Hiventures és 50 milliárd Ft-ot juttat innovatív kkv-k tőkefinanszírozására. A Get int he Ring! startup versenye előtt az esemény főszponzorával a Hiventures vezetésével beszélgettünk arról, hogy miért tartották fontosnak a GITR támogatását.
Tovább

Get in the Ring Budapest!

A Get in the Ring! (GITR) a világ egyik legnépszerűbb nemzetközi startup versenye, mely a befektetőkért való küzdelmet egyedülálló showműsor keretein belül valósítja meg.
Tovább